Tjänsteväljarguide

5 tips för säkrare kortbetalningar på semestern

PRESSMEDDELANDE

Snart är det dags för sommar och semester. Många svenskar har sparat för att ha råd med resor till sol och bad eller storstad. Men hur hanterar svensken sina pengar på semestern? Point har frågat drygt 1000 personer. Det visar sig att varannan svensk (50,8 procent) väljer kontanter vid ett av två inköp eller fler. Fyra av tio (38,4 procent) väljer att ha med sig ett extra betalkort som reserv när de är utomlands. Oron för att bli av med ett kort är dock överdriven. Endast en av tio svenskar (9,2 procent) har någon gång blivit av med ett kort när de har varit ute och rest.

Läs hela pressmeddelandet här...

Point utvecklar sitt multikanalserbjudande

PRESSMEDDELANDE

- alla transaktioner via en och samma betalväxel ger bättre översikt 

E-handeln ökar stadigt och allt fler handlare som driver fysiska butiker startar även försäljning på nätet. Nu lanserar Point en betallösning för webbshopar, som ger deras kunder möjlighet att konsolidera sin e-handel med den övriga försäljningen i butik. Genom att köra alla transaktioner via en och samma betalväxel får handlaren total översikt – och slipper den omkostnad och administration som flera leverantörer ofta medför. Webblösningen är en pusselbit i Points multikanalserbjudande omfattande såväl fasta som mobila betalningslösningar.

Läs hela pressmeddelandet här...

Värva en ny kund åt oss och få tre hyresfria månader!

Ny kundDu som är kund hos oss och har ett Tjänstepaket kan nu få 3 hyresfria månader om du tipsar en vän som sedan tecknar ett eget Tjänstepaket hos oss.

Läs mer

Nyhetsbrev

Som en förbättrad service till dig kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. I vårt nyhetsbrev kan du läsa om nyheterna från oss, våra tjänster och produkter.

Prenumerera här

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar om ditt tjänstepaket, din kortterminal eller din faktura?

Kontakta oss

Så här funkar det!

Här får du veta hur det går till att bli kund hos oss.

Läs mer om hur du blir vår kund

Intresseanmälan E-handel

Är du intresserad av vår lösning och vill ha mer info? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 
 
 
 
 

Driftmeddelande

Normal drift