Sales Connector – vår nya betalväxel

Som du säkert läst eller hört har vi utvecklat en hel del nya tjänster och produkter. I och med detta har vi skapat en ny plattform som heter Sales Connector. Sales Connector är vår framtidssäkrade betalväxel som gör att du kan ta betalt och är själva kopplingen mellan din kortterminal och banken eller andra betalningsförmedlare. Vår betalväxel är certifierad enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Vad betyder detta för dig?
För att din terminal ska uppfylla regelverket och fungera i framtiden måste den nu flyttas över till Sales Connector. För att det ska vara möjligt måste du lägga in en del nya IP-adresser. Är din terminal skyddad bakom en brandvägg måste du se till att öppna den för de nya IP-adresserna.

Det är viktigt att du lägger in IP-adresserna så fort som möjligt då det är nödvändig att säkerställa terminalens funktionalitet och kommunikation för framtida bruk. Samtidigt måste de befintliga IP-adresserna tillåtas under hela 2014.

För att få tillgång till de nya IP-adresserna kontakta vår kundsupport via e-post Contact så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Tjänsteväljarguiden

ikon av kortterminalFå hjälp med att välja vilket tjänstepaket du vill ha och som passar din verksamhet bäst med hjälp av vår tjänsteväljarguide.

Till guiden

Frågor & Svar

Under frågor & svar har vi samlat de mest förekommande frågorna som rör våra tjänster och produkter. Om du inte hittar svar på just din fråga, är du välkommen att kontakta vår kundsupport 08-566 287 70.

Till Frågor & Svar

Värva en ny kund åt oss och få tre hyresfria månader!

Ny kundDu som är kund hos oss och har ett Tjänstepaket kan nu få 3 hyresfria månader om du tipsar en vän som sedan tecknar ett eget Tjänstepaket hos oss.

Läs mer

Startsupport

Behöver du hjälp med att komma igång med din kortterminal? Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig så fort vi kan.

Till formuläret

Med en passion för betalningar

Vi har ett ganska enkelt mål med våra tjänster - att göra din dagliga verksamhet smidigare. Vi erbjuder effektiva betallösningar för alla typer av företag, och vi gör det med stolthet.

Vårt mål

Öppettider kundsupport

Våra öppettider är vardagar kl. 8.30-20, lördagar kl. 10-14, Support+ vardagar
kl. 20-22, lördagar kl.14-18, med undantag för allmänna helgdagar och helgdagsaftnar. Kundsupport 08-566 287 70

Läs mer

Fråga vår kundsupport

Här kan du skicka en övrig fråga eller synpunkt till oss. Vi försöker svara så fort som möjligt på din fråga.

Till frågeformuläret

Mer om kundsupport

Menyval när du ringer till oss
När du ringer vår kundsupport på 08-566 287 70 blir du ombedd att göra ett val för att komma till rätt handläggare för just ditt ärende. Här kan du läsa ett förtydligande på menyvalen.

Välj 2:
Om du behöver hjälp med frågor som rör hanteringen av din kortterminal, t ex om kortterminalen har kommunikationsproblem, kvittotext eller installation av terminal.

Välj 3:
Om du har frågor som rör transaktioner eller dagsavslut.

Välj 4:
Om du vill beställa ny kortterminal eller har frågor rörande ditt avtal eller kvittorullsbeställning. När du valt 4 får du ett nytt val.
Välj 1 om du har frågor angående en ny kortterminal eller frågor som rör ditt avtal.
Välj 2 om du vill beställa kvittorullar eller tillbehör till din kortterminal.

Välj 5:
Om du har frågor angående fakturor.